Afbeelding
Foto: ZINiN

Wordt wegwijs in toewijzing belastingtoeslagen

Algemeen

Om in aanmerking te komen voor de diverse belastingtoeslagen die er zijn, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Om wegwijs te worden in de regelgeving over toeslagen, kunt u op vrijdag 26 april terecht bij de ZINiN BreinReis Toeslagenzitting in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Vanaf 9.00 uur zitten deskundige vrijwilligers van Stichting De Welle voor u klaar en helpen u graag verder.

Wanneer komt u in aanmerking voor toeslagen?

Er zijn allerlei voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor huur en/of zorgtoeslag en andere belastingtoeslagen. Dat varieert van de hoogte van uw inkomen tot aan uw leeftijd en van uw woonadres tot aan een ondertekend huurcontract. Als u niet weet of u aan deze voorwaarden voldoet, dan kunnen de vrijwilligers van Stichting De Welle u verder helpen tijdens de Toeslagenzitting op vrijdag 26 april aanstaande. Ook is er de mogelijkheid om samen met een deskundige een aanvraag in te vullen. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd van 5 euro per aanvraag.

Data

De Toeslagenzitting wordt meestal iedere laatste vrijdag van de maand gehouden van 9.00 tot 9.30 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal, in samenwerking met Stichting De Welle. U kunt hier met al uw vragen terecht ten aanzien belastingtoeslagen. De Toeslagenzitting wordt dit seizoen nog gehouden op:
vrijdag 24 mei en vrijdag 28 juni 2019.

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 37 minuten geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 12 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 14 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 16 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 18 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 19 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 23 uur geleden