Afbeelding
Foto: Albert Lusseveld

Drie kampioenen bij de Lochsprinters

Algemeen

NIJVERDAL - 33 Lochsprinters wilden vorig weekend een kansje wagen tijdens het eerste Provinciaal Kampioenschap van dit seizoen. Het kacheltje in de tent zorgde ervoor dat de rijders tussen de trainingsrondjes en manches door even weer goed op konden warmen.

Dean KleenScholten maakte, na een vervelende blessure in het naseizoen, een mooi comeback door heel sterk te rijden. Met één keer een eerste en twee nummer 2 noteringen in de manches, mocht hij de halve finale als derde over de finish. In zijn finaleronde leek niets hem meer in de weg te staan en na een hele sterke start wist hij zijn voorsprong de gehele race vast te houden en mocht hij zich Overijssels Kampioen noemen!

Isa Baan maakte het waar bij de M6-7 door zowel in haar manches als in de finale steeds als eerste de finishlijn te passeren en ook zij mag zich Overijssels kampioen noemen. De derde titel was voor Laura Gottemaker bij de M10-11. Ook zij reed sterk en wist haar manches met 2-2-1 zelfverzekerd af te sluiten. De finale werd nog even spannend, maar deze wist ze uiteindelijk toch te winnen! We feliciteren de Kampioenen Isa, Dean en Laura met hun overwinnning!

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 7 minuten geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 12 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 14 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 16 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 18 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 18 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 20 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 22 uur geleden