Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Matthijs ter Avest te gast in Wat Bezielt Je?!

Algemeen

NIJVERDAL - Op 19 april zit voormalig HOi-collega Matthijs ter Avest aan tafel bij Wil de Bruine in het programma Wat Bezielt Je?!. In dit programma vertellen bekende en minder bekende mensen over hun leven, hun passie, hun intenties en hun inspiratie.

De camera is een passie van Ter Avest. Matthijs ter Avest was al jong radio- en tv-presentator. Samen met Leonie Jansen, Steef Blikman en Manon Hallink maakte hij het programma Cultuur Cultuur voor de voorloper van HOi, de lokale omroep Hellendoorn (LOH).

Jarenlang was hij actief als sportpresentator bij HOi. Op dit moment is hij actief op de social media, samen met Marcel Manenschijn in Live in Nijverdal en werkt hij ook voor FC Twente Radio. Sinds drie jaar is de Nijverdaller sportcommentator bij RTL 7, waar hij Truck- en Tractorpulling presenteert.

In Wat Bezielt Je?! vertelt Ter Avest openhartig over het wereldje van de sport en media. Wat mensen er voor over moeten hebben om een topprestatie te leveren. Hij vertelt over zijn fascinatie voor de sport. En waarom hij PSV fan is. Verder gaat hij in op zijn achtergrond. 40 Jaar geleden werd Matthijs geboren in Bogota, Colombia. Acht maanden later kwam hij als adoptiekind terecht in het Nijverdalse gezin Ter Avest, waar hij opgroeide samen met zijn Nederlandse broer en zus. Inmiddels is hij zelf vader en gezinsman pur sang.

Wat Bezielt Je?! wordt uitgezonden na HOi Centraal en is het hele paasweekend te bekijken, op de halve helen uren (19.30, 21.30, enz) Livestream www.hoimedia.com en uitzending gemist.

Afbeelding
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 11 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 13 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 21 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25