Afbeelding
Foto: HvN

Ook Vrouwen 1 van De Zweef stapt over

Algemeen

NIJVERDAL - In navolging van het tweede elftal van de heren van De Zweef stapt komende seizoen ook Vrouwen 1 over van de zondagcompetitie naar de zaterdagcompetitie.

Met beide overstappen speelt De Zweef in op een maatschappelijke tendens, waarbij veel (jonge) spelers en speelsters een voorkeur hebben voor het spelen op zaterdag. Het eerste dameselftal, dat op dit moment uitkomt in de 2e klasse, zal door de overstap naar de zaterdagcompetitie komend seizoen instromen in de 3e klasse. Vrouwen 1 zal ingeschreven worden in een competitie met tegenstanders uit de buurt. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er komend seizoen leuke derby's te bekijken zijn.
De nieuwe situatie zal wel een aantal praktische aanpassingen vragen. Zo is het eerste dameselftal vanwege de overstap op zoek naar een nieuwe leid(st)er en een nieuwe grensrechter. De Zweef roept belangstellenden voor deze, of een van de andere broodnodige vrijwilligersfuncties, op zich te melden.

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 3 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 18 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 19 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17