Afbeelding

Tuincentrum De Aadijk fleurt uw tuin op

Algemeen

ALMELO - Tuincentrum De Aadijk heeft de deuren van de kwekerij weer voor u geopend. Jaarlijks verkopen zij veel perkplanten en kuipplanten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen bezoekers genieten van de enorme bloemenweelde in de kassen van de kwekerij.

De kas is vanaf half april weer geopend, waarbij er diverse perkplanten, zaaigoed, kuipplanten, hanging basket, vaste planten en heesters worden verkocht. Daarnaast kunt u ook alle aanverwante artikelen zoals tuingereedschap, potgrond en bemesting in het tuincentrum vinden. De vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.

Hovenierswerk
Naast het verkopen van planten en bloemen, voert De Aadijk ook hovenierswerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van een nieuwe tuin en het onderhoud ervan. De medewerker zal vrijblijvend bij u langskomen om te kijken welke tuinwensen u heeft. Het vakkundige team tovert vervolgens een mooie tuin die aansluit bij uw wensen.

Biologisch
Wist u ook al dat tuincentrum De Aadijk het gehele jaar door biologische groenten, aardappelen en fruit verkoopt? Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van heerlijke producten.

Meer informatie
Tuincentrum De Aadijk nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in de kwekerij aan de Almeloseweg 75. U kunt meer informatie vinden op hun website: www.tuincentrumaadijk.nl of op hun Facebookpagina. Het bedrijf is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 54 minuten geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 3 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 6 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 6 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 21 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 23 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51