Afbeelding

Keukensfeer proeven Budget Select Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Heeft u keukenplannen? Kom dan op tweede paasdag op uw gemak keukens kijken bij Budget Select Keukens aan de Nijverheidsstraat in Rijssen. De showroom is deze dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Budget Select Keukens bewijst keer op keer dat de prijs van de keuken niet bepalend is voor de kwaliteit. Zij denken gewoon net iets beter na over jouw keuken en komen zo tot een combinatie van hoogwaardige materialen en apparatuur die altijd in het budget past. Zonder concessies te doen aan de mogelijkheden en kwaliteit. "Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Bij Budget Select Keukens daarom geen 'verborgen' kosten en dure tegenvallers achteraf. "Wij verkopen namelijk gewoon de beste keuken voor de beste prijs. Geen addertjes onder het gras." Aldus Herman van de Noort. We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Uiteindelijk gaat het om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

Kwaliteitsapparatuur
Bij Budget Select Keukens kunt u ook kiezen uit een breed assortiment moderne inbouwapparatuur in elke prijsklasse. De merken waar zij mee samenwerken staan allemaal stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier. Alles uiteraard voor de beste prijs.

Kopersactie
Regelmatig verrast Budget Select Keukens naast die scherpe keukenprijs haar kopers ook nog met een leuke actie. In de maand maart en april mogen kopers rekenen op gratis montage van de keuken en een mooie luxe messenset straks voor op de nieuwe keuken. Budget Select Keukens, Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666. Kijk ook op: www.budgetselect.nl

Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 10 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 12 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 15 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 18 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 22 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16