Afbeelding

Het Ravijn: Play-offs dames en heren

Algemeen

NIJVERDAL - Dames 1 Het Ravijn beginnen komend weekend aan de halve finale play-offs; Heren 1 start in het weekend van 10 tot en met 12 mei aan de kwartfinale.

De waterpolodames van Het Ravijn zijn na een trainingskamp bij de club CN Mataro in Spanje onlangs weer teruggekeerd in Nijverdal en beginnen donderdagavond aan de halve finale van de strijd om het landskampioenschap in een best of three serie in de Eredevisie waterpolo. Tegenstander in deze halve finale is regerend landskampioen Polar Bears.

Uitwedstrijd
De ploeg van Jan Mensink start donderdagavond 2 mei om 19.30 uur met een uitwedstrijd in zwembad De Peppel in Ede. Vrijdagavond 3 mei volgt om 20.00 uur de thuiswedstrijd in Het Ravijn. Een eventuele derde wedstrijd staat gepland op Bevrijdingsdag, zondagmiddag 5 mei, om 17.00 uur, opnieuw in zwembad De Peppel in Ede. Deze wedstrijd wordt alleen gespeeld bij een gelijke stand, dus als de dames een wedstrijd hebben gewonnen en een hebben verloren.

Play-offs heren
De heren moeten tot 10 mei wachten voor zij aan de play-offs kunnen beginnen. Deze kwartfinale om het landskampioenschap spelen ze tegen landskampioen AZC uit Alphen aan den Rijn. Zaterdagavond 11 mei volgt de thuiswedstrijd in Het Ravijn. Een eventuele derde wedstrijd wordt indien nodig gespeeld op zondag 12 mei. Deze wedstrijd zal dan opnieuw gespeeld worden in Alphen aan den Rijn. Alle drie de wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Foto: Wim Beunk

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 31 minuten geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 2 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 2 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 4 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 6 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 22 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39