Afbeelding

ZSN: het eerste Sallandse zangcafé

Algemeen

NIJVERDAL - Met de eerste editie van het ZSN Zangcafé komt er op zondag 19 mei iets nieuws naar de regio! Het Zangcafé staat garant voor twee fijne uren samen vrijuit zingen met het hart op de tong in het café. Niet met bladmuziek of met ingewikkelde arrangementen. Maar met op een scherm geprojecteerde teksten en de begeleiding van vocal coach en zangeres Judith Konings en pianist Johan op den Dries.

Het maakt niet uit of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto; iedereen die van zingen houdt is welkom. Zing op 19 mei in Grandcafé N-Joy in Nijverdal mee. Alleen, met een vriendin, de buurman of met je hele koor!

Thema's
Elke editie kent een thema met songs vanaf 'The Fifties' tot en met 'The Zeroes'. Pop, rock, musical, Nederlandstalig, soul, jazz én guilty pleasures; een afwisselend programma van leuke en mooie liedjes komt voorbij.

Night & Day
Het thema van editie nummer één is 'Night & Day'. We zingen over de tijd (onder andere '74-'75 van The Connells). Wat je overdag zoal doet (onder meer 9 To 5 van Dolly Parton, A Hard Day's Night van The Beatles), en 'Als Het Avond Is' (van Suzan & Freek), wat er zich diep in de nacht afspeelt (Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht van Marco Borsato) en alles wat daarmee samenhangt (A Night Like This van Caro Emerald en Het Is Een Nacht van Guus Meeuwis).

Zing mee!
Meezingen met het ZSN Zangcafé kan op zondag 19 mei tussen 14.30 uur en 16.30 uur in Grandcafé N-Joy te Nijverdal. Deelname kost €10,- per persoon. Meld je via www.zsnzangcafe.nl snel aan. We nodigen je uit om er samen een muzikale middag van te maken!

Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 7 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 9 uur geleden
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 13 uur geleden
foto: annemieke van der togt
Solovoorstelling Sonny Boy met Tarikh Janssen in ZINiN Theater 15 uur geleden
Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 16 apr, 20:47
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 16 apr, 19:57
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 16 apr, 17:38
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 16 apr, 16:26