Afbeelding

Opvoedingsavond bij Jeruël Rijssenv

Algemeen

RIJSSEN - Dinsdagavond 14 mei is de vierde en laatste opvoedingsavond. Maria Korpershoek zal de serie 'Hart voor gezin' afsluiten met het thema 'liefde tot God'.

Tijdens de lezing worden inzichten uit de Bijbel, pedagogiek, natuur en ervaring gekoppeld aan de praktijk van de alledaagse opvoedsituatie. Daarom zullen de subthema's geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing erin verwerkt zijn. Na de pauze is er gelegenheid om samen met anderen door te praten. Moeders van jonge kinderen, maar ook andere belangstellenden, zijn van harte welkom. Boekentafel is aanwezig.

Programma
De zaal is open om 19.15 uur en aanvang van het programma is om 19.45 uur. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Iedereen, jong en oud is hartelijk welkom! Voor meer informatie: www.jeruelrijssen.nl/ en www.hartvoorhetgezin.nl

Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 1 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 3 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 5 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 5 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 7 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 9 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 27 mrt, 17:29