Afbeelding

SVVN Schoolvoetbaltoernooi

Algemeen

NIJVERDAL - Woensdagmiddag 15 mei staat alweer de 4e editie van het SVVN Mini Schoolvoetbaltoernooi op het programma. Vanaf 13.30 uur barst het toernooi los op sportpark Groot Lochter. Dat het toernooi een groot succes wordt, blijkt wel uit het aantal deelnemende teams dat nog steeds groeit. Dit jaar zullen 110 basisschoolteams deelnemen aan het toernooi.

'Sport & bewegen' en 'Voetbal & plezier' zijn de kernwaarden die naar voren komen bij het voetbaltoernooi en in de entourage rondom deze dag. Zo is er een opblaasbaar pannaveld met 4 goals. Er zijn leuke prijzen te winnen met het gatenschieten op een groot opblaasgoal. Ook zal de mascotte van een bekende club uit de regio rondlopen voor foto's, handshakes en knuffels.

Activiteiten
Op het SVVN-plein is er voor zowel de deelnemers als bezoekers veel te doen. Hier staan onder ander een springkussen, een schminktent, een team yell-tent. Ook op de velden zal het volle bak zijn met alle deelnemende voetballers. Alle 110 teams spelen drie voetbalwedstrijden en drie spellen, waarbij bewegen en plezier voorop staan.

Afsluiting
Om 16.30 uur begint de spectaculaire afsluiting van dit toernooi. DJ Lars zal het feest afsluiten en circa 1600 mensen zullen het toernooi afsluiten met een flashmob. Deze zal vanuit de lucht gefilmd worden door drones. Kortom, het belooft weer een enorm leuke en sportieve dag te worden. Kom zeker even langs om de sfeer te proeven!
Het voetbaltoernooi wordt op woensdag 15 mei van 13.30 tot 17.15 uur georganiseerd. Iedereen is op deze sportieve dag welkom op sportpark Groot Lochter in Nijverdal.

Foto: Annemarie Aufderhaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05