Afbeelding

Het Ravijn: Kwartfinale

Algemeen

NIJVERDAL - De waterpoloheren van Het Ravijn starten komend weekend met de kwartfinale play-offs om het landskampioenschap van Nederland. Na een goede voorbereiding in Berlijn, waar afgelopen weekend werd gespart tegen Potsdam, wacht vrijdagavond 10 mei regerend landskampioen en bekerhouder AZC uit Alphen aan den Rijn.

De Ravijnheren beginnen vrijdagavond 10 mei met een uitwedstrijd in zwembad De Thermen in Alphen. Zaterdagavond 11 mei volgt de thuiswedstrijd. Een eventuele derde wedstrijd wordt, indien nodig, gespeeld op zondag 12 mei in Alphen aan den Rijn. Alle drie de wedstrijden zullen om 19.00 uur beginnen.

Dames
De waterpolodames van Het Ravijn zijn in de halve finales helaas uitgeschakeld. Na een goed trainingskamp bij het Spaanse CN Mataró, bleek regerend landskampioen- en bekerhouder Polar Bears, in twee wedstrijden een niet te kloppen ploeg voor het team van Jan Mensink. Donderdagavond 2 mei waren de berinnen in eigen huis al met 8-4 te sterk voor de Nijverdallers. Vrijdagavond won de Edese ploeg met 7-13 van Het Ravijn. De Ravijndames begonnen de twee halve finale wedstrijden wel goed aan de wedstrijd, maar de jonge ploeg verzuimde telkens de gecreëerde kansen goed af te ronden. De Edese ploeg wist elke doelkans wel succesvol te verzilveren en zijn dan ook de terechte finalist voor het landskampioenschap. De tegenstander van Polar Bears in die finale wordt Widex/GZC-Donk, dat UZSC in twee wedstrijden met 8-5 en 9-7 wist uit te schakelen.

Afscheid
Vrijdagavond 3 mei was het de laatste wedstrijd voor twee routeniers in de damesploeg. Tessa Stutterheim en Lisanne Zonder speelden hun laatste wedstrijd. Op een later tijdstip zal op passende wijze nog aandacht aan het afscheid worden besteed.

Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 1 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 2 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 16 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 18 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 22 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50