Afbeelding

Genieten van Old- & Youngtimers

Algemeen

NIJVERDAL - De liefde voor klassieke auto's laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Ben jij een liefhebber van klassieke auto's? Kom je dan op zondag 19 mei vergapen aan al die prachtige auto's van weleer tijdens de grootste Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland.

In navolging van het grote succes in 2016, 2017 en 2018 organiseert Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), op zondag 19 mei 2019 wederom deze grote Old- & Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto's te bewonderen. Dit jaar zal er een nog groter aanbod zijn van de mooiste classic cars, Oldtimer Trucks en klassieke brommers/motoren.

Onderdelenmarkt
De onderdelenmarkt bleek vorig jaar ook een groot succes. Daarom krijgt deze markt ook dit jaar zijn plek op het grote marktplein, dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen.

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar betreft ook een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.

Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname mailen naar: info@asvhklassiek.nl

 

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54