Afbeelding

CrossFit met The Nationals

Algemeen

NIJVERDAL - Zaterdag 15 juni is Het Ravijn - zwem sport zorg - opnieuw gastheer van een spectaculair sportevenement. Vanaf negen uur staan in sporthal Het Ravijn atleten, speciaal geselecteerd door The Nationals, recht tegenover elkaar in de strijd om de titel 'fitste atleet'.

Competitie
The Nationals is een online CrossFit-competitie, waarbij aan de hand van workouts gezocht wordt naar de fitste atleet. De landelijke competitie is ingedeeld in vijf divisies van verschillende niveaus. Na 4 workouts zal er door de top - 16 mannen en 16 vrouwen uit elke divisie - gestreden worden in een live wedstrijd. Deze vindt één keer in de winter en één keer in de zomer plaats. Afgelopen januari vonden de Winterspelen ook plaats in sporthal Het Ravijn. Voor deze zomerse editie wordt ook uitgeweken naar het wedstrijdbad en de buitenomgeving.

Kaartverkoop
Wil je dit spectaculaire evenement bijwonen en de deelnemende atleten in levende lijve aan het werk zien? Kijk dan op de website www.thenationals.nl of volg het event op de Facebookpagina www.facebook.com/thenationalsnl/. Hier staat tevens een link vermeld naar de kaartverkoop.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 9 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 11 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 17 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25