Afbeelding

Boeldag bij n' Roondgaank

Algemeen

RIJSSEN - Kringloop n' Roondgaank organiseert op zaterdag 8 juni tussen 9.00 en 16.00 hun jaarlijkse boeldag. Voor slechts een paar cent kunnen bezoekers er prachtige producten op de kop tikken. Net zoals vorig jaar wordt de boeldag gehouden op het voormalig Soweco terrein, tegenover de winkel.

Op deze gezellige boeldag worden alle spullen uit het magazijn verkocht voor een zacht prijsje. Hierbij kunt u onder andere denken aan kleingoed, boeken, speelgoed, cd's, dvd's en bestek. Aan de achterkant van de winkel vindt er een magazijnverkoop plaats. Hier worden onder andere meubels verkocht en ook tuingereedschappen, plantenbakken, scheppen en grasmaaiers. In verband met het 35-jarig bestaan van de winkel wordt er iedere week een andere categorie producten afgeprijsd. Op de boeldag zelf is op het gehele assortiment 35% korting.

Winacties
'Er zijn ook twee leuke prijzen te winnen,' vertelt Johan Koppelman. 'Er is een pot gevuld met knikkers, waarbij iedereen een poging mag doen om te raden hoeveel knikkers erin zitten. De winnaar zal een tegoedbon winnen ter waarde van 35 euro. Daarnaast kunnen klanten die in de winkel iets hebben gekocht, hun aankoopbedrag terugwinnen. Zij moeten hiervoor hun bon met adresgegevens in een melkbus gooien. Om 16.30 uur worden de winnaars van beide winacties bekend gemaakt,' vervolgt Johan zijn verhaal.

Jong en oud
'n Roondgaank hoopt dat het weer een erg gezellige dag wordt voor jong en oud. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Bezoekers kunnen gratis genieten van een kop koffie of thee met een plak cake. Voor de kinderen is er ranja aanwezig en spekjes. Tegen een vergoeding kunnen de bezoekers genieten van een koud ijsje of een broodje hamburger.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 58 minuten geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 2 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 8 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 10 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! gisteren
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25