Afbeelding

Niet voor de markt!

Algemeen

HAARLE - Wil jij jouw eigen droomhuis laten bouwen? Of een oud pand kopen en opknappen? Helemaal zoals jij het zelf wilt. Dat doe je samen met Ruiter Bouw uit Haarle. Een kleinschalig en veelzijdig bouwbedrijf dat staat voor vakmanschap in de bouw. Een bedrijf met inmiddels 20 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie van woningen, boerderijen en bedrijfspanden.

Elk huis is persoonlijk en uniek. Aan de hand van jouw wensen en budget helpen de medewerkers van Ruiter Bouw jouw droomhuis ontwerpen. Ook een eigen ontwerp of idee voor jouw ideale woonhuis of bedrijf is altijd welkom. Er zijn heel veel mogelijkheden! Maatwerk is standaard. "We hebben al vele huizen en panden opgeleverd. Vooral ook in eigen gemeente en net daarbuiten. Onze jongens zijn elke keer weer trots op het resultaat. Het blijft mooi om te zien welk resultaat we met ons team hebben behaald", vertellen eigenaren René en José Ruiter. Zij vierden onlangs, samen met het gehele team, het 20-jarig bestaan.

Geschiedenis
René Ruiter nam twintig jaar geleden Aannemersbedrijf Besten aan de Raamsweg in Haarle over. Sindsdien is het bedrijf, dat zich onderscheidt door een opvallend klantgerichte manier van werken, erg gegroeid. "We begonnen heel klein, zaten met klanten aan onze keukentafel en gebruikten ons eigen gloednieuwe huis als 'showroom' "lacht José. Daarna kwam er al snel veel meer werk los, het waren goede jaren voor de bouwwereld. In 2007 werd het huidige pand aan de Bloeme-Weide gebouwd en inmiddels bestaat het team uit zo'n 15 trouwe medewerkers.

Klantvriendelijk
Ruiter bouwbedrijf is sterk in vakwerk. Als hoofdaannemer ontzorgen zij de klant van A tot Z. Vanaf de voorbesprekingen tot en met de eindoplevering en alles wat daar tussen zit. Dat betekent dus korte lijnen, heldere communicatie en duidelijke afspraken. De gemotiveerde vaklieden hebben veel kennis van materialen en zijn uitgerust met de modernste gereedschappen. Dat het vakwerk gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de goede beoordeling van klanten via Bouwnu.nl. Dit is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Klanten gaven Ruiter Bouw een 9,5! Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB); een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Meer informatie
Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden! Meer informatie vind je op www.ruiterbouw.nl

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 4 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 6 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 20 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord gisteren
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12