Afbeelding

Direct ICT bestaat 15 jaar!

Algemeen

DEN HAM - Direct ICT BV uit Den Ham bestaat 15 jaar. Daar zijn ze dankbaar voor en trots op! Het begon vijftien jaar geleden met een duidelijk missie van Harjo Kompagnie: "Een ICT-oplossing bieden voor ondernemers waarbij de techniek niet het enige uitgangspunt is en waarbij het de onderneming daadwerkelijk moet voorthelpen. Dus het niet alleen maar bieden van een technische oplossing, maar het bieden van een technisch werkbare oplossing".

Deze missie heeft Direct ICT gebracht waar het nu staat. Door een team van 16 enthousiaste en professionele medewerkers worden dagelijks vele klanten voortgeholpen op het gebied van cloud, security, web en software. "Door de veelzijdigheid en uitgebreide kennis van onze mensen in het team zijn wij in staat om voor elk IT-vraagstuk een oplossing te vinden. Of het nu gaat om het beheer van een enkel PC-systeem of 300 werkplekken, het leveren van Office 365 of specialistische security diensten, het realiseren van een website en de promotie ervan of het ontwikkelen van complexe software."

Klantenkring
Vanuit Den Ham bedienen ze klanten door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Dat deze manier van werken succesvol is, is duidelijk! Langdurige en nauwe samenwerking met hun klanten en partners, maakt dat ze staan waar ze voor staan; dagelijks zijn ze erg trots op hun ons werk.

Kennismaken
Wilt u ook eens kennismaken met Direct ICT, het team en de werkwijze? Dan bent u van harte welkom! Ook zijn ze op zoek naar medewerkers om hun team te versterken! Zij nodigen u van harte uit!

Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 11 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 13 uur geleden
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 uur geleden
foto: annemieke van der togt
Solovoorstelling Sonny Boy met Tarikh Janssen in ZINiN Theater 19 uur geleden
Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 16 apr, 20:47
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 16 apr, 19:57
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 16 apr, 17:38
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 16 apr, 16:26