<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

The Classic Edition

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Op zondag 7 juli organiseert serviceclub De Ronde Tafel 175 alweer de veertiende editie van haar eendaagse toertocht voor klassieke auto's en cabrio's. Ook dit jaar is er een prachtige route uitgezet. Je gaat van het bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Dit jaar is de afwisseling in het landschap erg groot. Het thema is "The Classic Edition".

De Ronde Tafel organiseert de Classic & Cabrio rit om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel wordt op de dag zelf door één van de deelnemers bepaald. Iedereen die meedoet kan dus een goed doel voorstellen.

De toertocht
Om deze toertocht te rijden is geen ervaring vereist. De route wordt via het eenvoudige bolpijl systeem gereden. In het routeboek vindt u bovendien foto's van plekken en voorwerpen die onderweg gezocht moeten worden.

Start
Dit jaar start de toertocht vanaf "Camping de Noetselerberg" aan de Holterweg 116 te Nijverdal. Vanaf 9.00 uur start hier de inschrijving, waarna u zich rustig onder het genot van een kop koffie of thee met een plak krentenwegge kunt opmaken voor de rit. De start van de eerste etappe is om 9.45 uur. De tweede etappe, die start na de lunch, eindigt rond 17.00 uur bij "Hotel/restaurant de Uitkijk" aan de Hellendoornsebergweg 8 te Hellendoorn. Tenslotte sluiten we de dag af met een heerlijk BBQ, een passende afsluiting van een ongetwijfeld schitterende dag!

Kosten
De kosten voor deelname aan de Classic & Cabrio rit zijn € 100,- per equipe (twee personen, inclusief lunch). Meedoen met meer personen kan. De extra lunch is dan € 20,- per persoon. Wanneer er ook wordt deelgenomen aan de afsluitende barbecue, dan moet daar € 30,- per persoon voor worden betaald.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website http://www.tafelronde175.nl/classic-cabriorit/ of door een e-mail te sturen aan info@tafelronde175.nl o.v.v. deelname Classic & Cabriorit 2019.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195492&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>