Afbeelding

The Jesus Christ Superstar Experience

Algemeen

TWENTE - Stichting Musical Producties Twente brengt voor het eerst in haar tienjarige bestaan locatietheater onder de titel 'The Jesus Christ Superstar Experience'.

De stichting roept geïnteresseerden op om zich vóór 14 juni aan te melden voor de audities, die op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden bij De Klankkast aan de Bosrand in Almelo. Er worden auditanten gezocht voor alle hoofd- en bijrollen en het ensemble, dansers in alle stijlen, lint, lucht- en/of vloeracrobaten. Het auditieformulier en de aanmeldprocedure kan men vinden op de website www.musicalproductiestwente.nl.

De stichting
Het is 2007: vijf enthousiaste muziekliefhebbers uit Wierden, met ieder een eigen expertise, zitten rondom de tafel te mijmeren of het niet leuk is om een musical op de planken te zetten. Ze hebben alle vijf iets met muziek en vinden het een uitdaging om jonge talentvolle mensen een podium te bieden om op gebied van zang, toneel en dans zich verder te ontwikkelen. En kijk: de stichting Musical Producties Twente is een feit. Nu heeft de Stichting Musical Producties vier succesvolle producties achter de rug en heeft ze gekozen om de musical "Jesus Christ Superstar" op te gaan voeren.
Het bestuur heeft voor haar nieuwe productie gekozen voor een andere locatie dan de theaterzaal. Ze wil het jubileum vieren met een bijzondere voorstelling. Uitgangspunt voor de nieuw productie met de titel 'The Jesus Christ Superstar Musical Experience' is locatietheater in een grote bedrijfshal, waarbij de bezoekers heel nauw betrokken worden bij het verhaal dat daar zingend, acterend en dansend wordt gebracht. Hierdoor zijn de creatieve mogelijkheden vele malen groter, waarmee we het publiek zeker zullen verrassen.
De musical wordt geregisseerd door Richard Sprokkereef, die samen met Tasco Silva (repetitor), Rutger Jansen (dirigent) en Linda Spackler (choreografie) het creatieve team vormen.
Op facebook en instagram en op de hiervoor genoemde website vindt men meer informatie over dit ambitieuze project.

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 1 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 3 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 15 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 19 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 21 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 22 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 23 uur geleden