Afbeelding

Mango Mobility heeft veel te vieren

Algemeen

ALMELO/HENGELO - Mango Mobility viert feest. Inmiddels is de vestiging in Almelo precies drie jaar open en er is een nieuwe vestiging gekomen in Hengelo. Tijd voor een feestje en ook u kunt daarvan profiteren. Op tweede pinksterdag bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje bij de vestiging in Almelo.

Dat Mango Mobility al meer dan tien jaar bestaat, heeft niet alleen te maken met de vergrijzing van de samenleving. Het is voornamelijk de kwaliteit, de service en de continue ontwikkeling van Mango, die daaraan ten grondslag ligt. Al jaren bent u welkom voor alle producten die ervoor zorgen dat u mobiel kunt blijven; van scootmobiel tot rollator en rolstoel, u vindt het allemaal bij Mango. En ook na aankoop kunt u blijven vertrouwen op Mango Mobility voor onderhoud en reparatie.

Cadeautjes van Mango
U kunt ervan profiteren dat Mango Mobility iets te vieren heeft, want er worden cadeautjes uitgedeeld. Zo krijgt u op alle accessoires en rollators korting die kan oplopen tot 25 procent en ook op de Cheetah 4 deluxe scootmobiel, het model uit het middensegment dat het meest luxe is, krijgt u een leuke korting. Deze kunt u nu voor € 2.599,- in plaats van € 2.799,- kopen. Ook wanneer u eerder een product heeft gekocht, kunt u daar nu nog van profiteren. Wanneer u iemand kent die een voertuig nodig heeft en diegene besteedt minimaal € 995,- bij Mango Mobility, dan kunt u uw cheque van € 50 verzilveren.

Vestigingen
Voor goed advies en service gaat u naar Mango Mobility in Almelo aan de Einsteinstraat 8a of in Hengelo aan de Drienerstraat 59. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.mangomobilty.nl.

Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Met Mooi Meegenomen naar de Zandsculpturen 10 apr, 12:04
Afbeelding
Symfonieorkest Phion speelt klassieke muziek van Brahms en Stravinsky 9 apr, 19:40
Afbeelding
Peter van Ewijk gaat de strijd met de aftakeling aan 9 apr, 18:03
Het zomerseizoen van 2024 omarmt rust, natuur en eenvoud.
Modeflitsen tijdens de koopzaterdag 9 apr, 11:54
Afbeelding
Hertruiters in de prijzen bij thuiswedstrijd 8 apr, 20:00