Afbeelding

Twee kampioenschappen voor Het Ravijn!

Algemeen

NIJVERDAL - De afgelopen weken hebben ze bij Het Ravijn twee kampioenschappen van Nederland kunnen vieren. Als eerste werd het waterpoloteam onder 11 jaar op zondag 19 mei in Hilversum kampioen en afgelopen weekend mocht het jongensteam onder 17 jaar dat heugelijke feit ook vieren.

Het onder 11 team onder leiding van Gert-Jan Veerman, Lysander Blankhorst & Anne Veerman won alle wedstrijden in de poule fase en ook in de kruisfinales waren zij ongeslagen. In de finale werd met 5-3 van Aquanovio gewonnen en ging de kampioensbeker mee naar Nijverdal! Teun werd na afloop benoemd tot speler van het toernooi! Het afgelopen weekend werden de Ravijnjongens onder 17 jaar kampioen van Nederland door in een uit –en thuiswedstrijd Polar Bears te verslaan. De Edese favoriet voor de titel verloor vrijdagavond in het Ravijnbad nipt met 15-14. Zaterdagmiddag in het Edese zwembad De Peppel wist de formatie van Wicher Smit en Jan Mensink pas in de laatste periode de wedstrijd met 17-18 winnend af te sluiten, waardoor het kampioenschap een feit was.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 10 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 11 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 18 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 22 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25