Afbeelding

"Met Glans in Balans"

Algemeen

DAARLERVEEN - Gewichtsconsulente en Straight Away Coach Hennie Rijkse is sinds kort haar afslankpraktijk "Met Glans in Balans" gestart in Daarlerveen. Dat overgewicht voor gezondheidsproblemen zorgt is algemeen bekend, maar toch komt het steeds vaker voor. Wat doen we hier aan?

Met dat idee is Hennie de opleiding voor gewichtsconsulente gestart en heeft ze deze succesvol afgerond. Zelf is ze 18 kilo afgevallen met de producten van Straight Away. "Afvallen lukte altijd wel, maar op gewicht blijven was moeilijk," vertelt Hennie. Enthousiast geraakt over de producten van Straight Away, wil ze nu haar cliënten begeleiden naar een gezonder gewicht.

Maaltijdvervangers
Er wordt gebruik gemaakt van een dieet van maaltijdvervangers. Straight away biedt shakes in verschillende smaken, soepen, havermoutpap, verschillende repen en warme maaltijden. Met de gratis begeleiding is het concept succesvol. Tijdens het intakegesprek nemen we factoren door die belangrijk zijn. Aan de hand van dit gesprek wordt er een programma op maat vastgesteld, wat bij jou past en waar jij je lekker bij voelt

Gratis begeleiding
Tijdens de afslankfase zijn er weegmomenten en gratis begeleiding. Het hongergevoel verdwijnt en je krijgt meer energie. Afslanken met de producten van Straight Away is een verantwoorde manier om gewicht te verliezen. Je krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Er zijn geen vitaminepreparaten of aanvullende supplementen nodig. Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt, gaan we samen aan de slag met de stabilisatiefase. Hierbij ga je afbouwen met de maaltijdvervangers en opbouwen met reguliere voeding. Je leert je gewicht te beheersen, dit doordat je leert wat je eet en hoeveel je mag eten, zo weet je wat je moet doen om op gewicht te blijven.

Eigen ervaring
Hennie weet uit ervaring dat je lichaam snel positief gaat veranderen en daarmee ook je denken en je zelfbeeld. Het motiveert om door te gaan naar het ideale gewicht. Voor sommige mensen betekent overgewicht vooral de lichamelijke ongemakken, voor andere zorgt overgewicht ervoor dat ze kansen laten liggen.

Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 8 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 12 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 16 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 20 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16