Afbeelding

Sensationeel prijzencircus bij Vegter Jeans

Algemeen

ENSCHEDE - Met "Boeren, burgers en buitenlui, komt dat zien. Het sensationele prijzencircus bij Vegter Jeans staat dit weekend te gebeuren", nodigt Vegter Jeans iedereen uit om op vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni en zondag 16 juni te komen profiteren van de vele topaanbiedingen.

Dit weekend kunt u bijvoorbeeld twee Brams Paris of New Star stretch-jeans kopen voor slechts € 60,-. De adviesverkoopprijs is van deze jeans is € 49,95 per stuk. Ook de Twin Life polo's en sweaters met een adviesprijs van € 49,95 kunt u in dit weekend voor € 49,95 per twee mee naar huis nemen. En overhemden met korte mouw inslaan voor de komende zomer is zeker een aanrader. Voor twee stuks betaalt u maar € 39,95.

Verkoophal
De verkoophal van Vegter Jeans is maar liefst 1.000 vierkante meter groot en dat maakt dat u er een ruime sortering broeken en vrijetijdskleding in alle maten kunt vinden. Vegter heeft zelfs de ruimste sortering jeans van Oost-Nederland. En alles wordt altijd tegen de scherpste prijzen aangeboden. Tijdens het Prijzencircus is ook het confectie-atelier gewoon geopend. De bij Vegter gekochte jeans en pantalons kunt u ter plekke gratis op lengte laten maken. Klaar terwijl u wacht.

Lekker extraatje
Op zaterdag en zondag tijdens het Prijzencircus staat er bij Vegter Jeans een barbecue. Alle klanten krijgen gratis saté aangeboden. De scherpe aanbiedingen, de service en het lekkere extraatje maken het zeker de moeite waard om naar het Prijzencircus te komen bij Vegter Jeans aan de Lonnekerbrugstraat 89 in Enschede. Er staat u een warm welkom met koffie te wachten op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 14 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 22 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 23 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05