Afbeelding

"Geslaagd!"

Algemeen

"Wauw!!! Niet verwacht, maar gewoon geslaagd! Ongelofelijk trots!" Dat waren de woorden van een moeder die dan toch met tranen in haar ogen ineens bij me in de praktijk stond. Ze was niet eerste. Die middag stond ook al eerder een moeder huilend van geluk voor me. Natuurlijk hadden beide moeders hun kind mee. Stralen dat ze deden!

Hier doen we het voor! Dit jaar zijn er wederom veel kinderen die zijn geslaagd bij Huiswerkbegeleiding Nijverdal. Van de 15 jongeren, die bij de begeleiding zaten en/of kwamen voor de examentraining, zijn er 14 geslaagd. Slechts 1 HER (wegens familieomstandigheden). We waren er allemaal klaar voor zegt Ingrid Aaltink. Gelukkig kon ik rekening op steun van mijn team. Zonder hen was dit niet gelukt. Onze manier van coachen en ondersteunend werken in combinatie met het toepassen van de leerstrategieën werpt zijn vruchten af. Gelukkig zijn we allemaal goed op elkaar ingespeeld. De examens zijn bijna allemaal weer opgeruimd en de vlag ligt weer opgevouwen in de kast. Wij zijn tevreden en nu ook meteen door… zorgen voor diegene die over moeten naar een volgende leergang en nu midden in de toetsweek zitten!

Ingrid Aaltink Huiswerkbegeleiding

Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 2 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 12 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13