Afbeelding

Recordopbrengst haringparty Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Donderdag vond, rond kasteel de Oosterhof, de vierde editie van de Rijssense haringparty plaats met een absolute recordopbrengst van ruim 110.000 euro.

Het initiatief van Bloemendaal in Vorm en restaurant Brodshoes is inmiddels een bekend fenomeen in de regio. De sfeer op het besloten feest is persoonlijk en bijzonder goed met zo'n 300 gasten, vooral ondernemers uit Rijssen, Holten en Enter. En, zoals de organisatie het benoemt, ook andere aanvoerders, verschilmakers, omdenkers en kartrekkers. Het goede doel van dit jaar was Hospice De Reggestroom in Rijssen en bracht de gulle gevers in velen los. wat bleek uit de opbrengst. Met gezonde spanning werd er enthousiast door velen geboden op het vaatje haring en veilingmeester advocaat Jeroen Stekelenburg sloeg af op 25.000 euro. De gelukkige koper van het vaatje was internetondernemer Jan-Willem Tusveld van het wereldwijd opererende Visymo. Hij nam het vaatje dankbaar in ontvangst en motiveerde zijn aankoop op persoonlijke wijze.

Donaties
Karakteristiek voor de Rijssense haringparty is dat de gasten heel veel individuele donaties doen. Dit kan door het invullen van losse formulieren. Mede hierdoor was er dit jaar totaal een record opbrengst van €110.020 voor het goede doel.

Volgend jaar!
Namens de organisatie feliciteert Hans Bloemendaal het Hospice van harte met de mooie opbrengst. "We zijn er van overtuigd dat het geld heel goed besteed zal worden. Guido Meinders en ik bedanken de sponsoren voor hun vertrouwen in en ondersteuning van dit event. We kijken nu al weer uit naar de editie van volgend jaar."

Koper
Op de foto van Studio 81 staan de mensen van Hospice de Reggestroom van links naar rechts Bernhard Kobus, Chris Klaassen, gelukkige koper Jan-Willem Tusveld, Trina Buter en Evert Voortman.

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 15 minuten geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 2 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 5 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 6 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 18 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 20 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 23 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51