Vastgoedstyliste Done by Didi

Vastgoedstyliste Done by Didi

TWENTE - Diana Meester-van Agteren heeft haar studie als vastgoedstyliste succesvol afgerond bij het erkende House of KIKI (o.a. bekend van het RTL programma Uitstel van executie) en is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten).

Op 9 april 2019 is Diana van start gegaan en ze weet als geen ander dat vastgoedstyling lonend is. Haar doel is huiseigenaren te helpen om hun woning sneller te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Ze past de hands-on aanpak toe (niet kletsen maar doen), dit betekent dat de klant na een gratis intakegesprek een afspraak kan maken voor de vastgoedstyling. Vastgoedstyling Done by DiDi heeft gewacht met het bekendmaking om nog wat ervaring op te doen en het laatste certificaat fotografie voor vastgoedstyling er aan toe te voegen. Per 1 juli 2019 kan Vastgoedstyling Done by DiDi volledig tot beschikking van de klant staan.

Handen uit de mouwen
Diana werkt niet met dure tijdrovende diagnose rapporten, maar steekt echt haar handen uit de mouwen. Misschien vreemd om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar steeds meer mensen beseffen dat een gestileerde woning het juiste bedrag oplevert. Zij beseffen hoe belangrijk het is om hun woning er uit te laten springen tussen het enorme aanbod aan huizen op websites als Funda of Jaap. "In Enschede bijvoorbeeld staan er per jaar gemiddeld 1000 woningen te koop," aldus Diana. "De eerste indruk op potentiële kopers is of de woning de moeite waard is om te bezichtigen. 95% van de potentiële kopers beslist dit op basis van de foto's. Voor woningeigenaren die hun woning al langere tijd in de verkoop hebben is er zeker nog hoop," vult Diana aan. "Uit onderzoek blijkt dat 70% van de huizen, die al langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden na een restyling en professionele foto's van een House of KIKI verkoopstyliste, verkocht worden." (bron: House of KIKI Haarlem april 2012)

Voordeel vastgoedstyling
Onzin dat menigeen denkt dat styling van de woning prijzig is. Vaak genoeg beslist een woningeigenaar om de vraagprijs te verlagen, om hierdoor de woning verkoopbaar te maken (met stappen van € 5.000,- of € 10.000,-). Dit terwijl een vastgoedstyling al vanaf een prijs van € 500,- gerealiseerd kan worden. Soms kunnen de kosten van vastgoedstyling zelfs inbegrepen worden bij de service van een makelaar. Ook als de eigenaren nog in huis wonen, kan een restyling uitkomst bieden. Bijvoorbeeld wanneer de landelijke open huis dagen plaatsvinden en de woning tiptop in orde moet zijn voor de bezichtiging.

Doel
Het doel van vastgoedstyling is om een woning zo licht, ruimtelijk en neutraal mogelijk te presenteren. Met een relatief klein budget kan een groots resultaat bereikt worden. Vastgoedstyling Done by DiDi biedt ook aan om leegstaande of modelwoningen in te richten. Ook hier werkt Diana samen met het House of KIKI meubelverhuurbedrijf. Diana richt zich niet alleen op Enschede en omstreken, want de woningverkoop markt strekt zich veel verder.

Meer berichten
 
Auto zoeker