Afbeelding

Tweede editie "Geit zingt Hazes''

Algemeen

NIJVERDAL - Dat wat 1,5 jaar geleden onder het genot van een biertje aan de bar van Café - Tapperij in de Gauwe Geit werd bedacht, bleek een groot succes te zijn! Daarom organiseert het café in Nijverdal op 29 juni de tweede editie van "Geit zingt Hazes".

Toen de organisatie (uitbater Gert de Jong en twee van zijn stamgasten) vorig jaar uit eigen belang een gezellige avond wilde organiseren, met het thema Hazes, hadden ze niet verwacht dat ze binnen 24 uur uitverkocht zouden zijn. Daarom hebben ze besloten een tweede editie te organiseren, waarbij er een look a like Andre Hazes aanwezig zal zijn en de bezoekers weer mee kunnen zingen tijdens de karaoke.

Klassiekers
Nijverdal en omgeving bleek wel toe te zijn aan wat klassiekers van het levenslied. Deze avond, vorig jaar op de geboortedag van André, was erg gezellig met de optredens van bekende artiesten uit de eigen gemeente. Naast deze optredens was er ruimte voor een eigen inbreng door middel van karaoke; hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Ruim 100 gasten zongen uit volle borst mee met de nummers als 'Bloed, zweet en tranen' en 'Ik leef mijn eigen leven'.

Tweede editie
Op zaterdag 29 juni is het eindelijk weer zover; de tweede editie van ''Geit zingt Hazes'' vindt plaats in Café - Tapperij in de Gauwe Geit. De organisatie zorgt voor een klein hapje op deze gezellige meezingavond! Deze feestelijke avond begint om 21.30 uur aan de De Joncheerelaan 15 in Nijverdal. Let op: er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar!

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 3 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 18 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 19 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17