<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Laptopactie voor geslaagden

NIJVERDAL - Het schooljaar loopt weer ten einde, de vakanties beginnen en velen zijn geslaagd terwijl anderen nog een herkansing moeten maken. Dit is dan ook hét moment om te kijken voor een goede laptop voor school want steeds meer scholen werken met digitale lesmethoden of in elk geval moeten er verslagen gemaakt worden, dingen opgezocht worden op internet etc.

EG Computer Specialisten is al vele jaren een begrip in Nijverdal en de verre omstreken. “Ook voor de studentenlaptops zijn we het juiste adres. We leveren niet alleen een laptop maar zorgen er vooral ook voor dat de studenten meteen aan het werk kunnen en ondanks dat we kwalitatief goede laptops leveren kan ook daar altijd een keer een probleem mee zijn. En dan pas ervaar je de service van EG Computer Specialisten echt.“ aldus Gerben Krukkert.
EG Computer Specialisten bied juist voor de studenten de noodzakelijke extra zekerheden die ze nu eenmaal nodig hebben. Zaken als gebruiksklaar afleveren, snel oplossen van problemen of een leenlaptop als er toch wat bijzonders is, zijn bij ons standaard als het toch nodig is. Voor de mensen die nog meer zekerheden willen, bieden we de mogelijkheid om tegen een maandelijks bedrag optimaal ontzorgt te worden.

Studenten Servicepack
Ons Studenten Servicepack bestaat uit:
Antivirus beveiliging: Je laptop altijd goed beschermd tegen kwaadwillende software en mensen.
Backups: Continue cloud backup/synchronisatie met de eigen cloud van EG Computer Specialisten zodat je verslag altijd veilig en beschikbaar is.
APK: Eens per jaar schonen we je laptop op, blazen de ventilator schoon en updaten al je software zodat je er weer een jaartje zorgeloos tegen aan kunt.
Deze zekerheden zijn als los onderdeel te koop maar ook als een aantrekkelijk combinatie pakket speciaal voor studenten.

Zorgeloze laptopgebruik begint bij EG Computer Specialisten aan de Markt in Nijverdal.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195492&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>