Afbeelding

Nijverdal aan zee!

Algemeen

NIJVERDAL - Het is bijna zover! U kunt 30 dagen lang genieten van het mooiste strand van Nijverdal bij De Budde! Budde Beach gaat op vrijdag 12 juli van start met de Pubquiz. Ook dit jaar hebben zij weer een gevarieerd programma opgesteld, waar zij jou graag verwelkomen. Kijk in de folder of op de website www.debudde.nl voor alle activiteiten. Naast alle activiteiten zijn ze dagelijks (met uitzondering van maandag) geopend vanaf 11.00 uur om heerlijk te lunchen, dineren of te borrelen.

Eigenaren Edzard Poppema en Annelot van Buren hebben deze goedbezochte traditie twee jaar geleden overgenomen van de vorige eigenaren. Nog steeds wordt het feestelijke evenement jaarlijks uitgebreid en naar een hoger level getild. Dit jaar heeft Budde Beach een Jungle Retro thema. Het gehele jungle thema wordt doorgevoerd in de aankleding van het restaurant en het terras. Daarnaast wordt het ruime terras bedekt met 15 kuub zand en houten vlonders. Buiten is er een groot decor gebouwd, dat ook gebruikt zal worden als podium voor de diverse bandjes die zullen optreden. Dit zal muziek zijn uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

Spaaractie
De Budde maakt het mogelijk om te sparen voor een gratis cocktail of speciaalbiertje tijdens Budde Beach. Gedurende deze vier weken ontvangen bezoekers één stempel per afgenomen cocktail of speciaalbiertje. De eerste vijf betaal jij, de zesde betalen zij!

Informatie
De Budde is iedere dag vanaf 11.00 uur geopend, met uitzondering van maandag. U vindt het restaurant aan de Grotestraat 167 in Nijverdal. Wilt u een tafeltje reserveren? Bel dan naar: 0548-612250.

Sea you @ Budde Beach

Afbeelding
Column: Vakmanschap... 16 minuten geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 1 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 16 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 uur geleden
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 22 uur geleden
foto: annemieke van der togt
Solovoorstelling Sonny Boy met Tarikh Janssen in ZINiN Theater 23 uur geleden
Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 16 apr, 20:47
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 16 apr, 19:57