Afbeelding

Eindejaarsshow synchroonzwemmen

Algemeen

NIJVERDAL - Aankomende zondag, vanaf 14.00 uur tot omstreeks 16.30 uur, vindt de eindejaarsshow plaats van het synchroonzwemmen van Het Ravijn. Rond de dertig meiden tussen de zeven en achttien jaar zullen op deze bijzondere dag optreden voor familie en vrienden. Deze dag wordt ieder jaar georganiseerd aan het eind van het seizoen om het sportieve jaar af te sluiten.

Synchroonzwemmen is een sport dat wordt uitgevoerd in het water. Bij deze watersport gaat het erom dat je alleen, in duet of in een groep op de maat van de muziek zwemt. De synchroonzwemmers trainen hun lenigheid, kracht, conditie, techniek en uitvoering. Daarnaast neemt Het Ravijn deel aan regionale en landelijke wedstrijden.

Trainsters
Naast de synchroonzwemmers zijn ook de trainsters achter de schermen hard aan het werk. Zij verzorgen de haren en make-up van alle dames en zullen de presentatie op deze middag op zich nemen. Samen hopen zij er een fantastische show van te maken!

Interesse
Wil je graag weten hoe synchroonzwemmen er aan toe gaat? Kom dan zeker bij deze gezellige eindejaarsshow kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om vier keer vrijblijvend deel te nemen aan een training. Opgeven kan op: synchroonssecretariaat@zpc-hetravijn.nl. Meer informatie over deze sport kun je vinden op: www.zpc-hetravijn.nl/synchroonzwemmen

Informatie
De eindejaarsshow is gratis bij te wonen. Tussen de optredens door kunnen de bezoekers lootjes kopen, waarna er een verloting plaatsvindt. Het is een traditie om aan het eind van de eindejaarsshow met z'n allen klein geld in het water te gooien. Deze opbrengst komt ten goede aan het synchroonzwemmen van ZPC het Ravijn.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 11 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 19 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 20 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53