Afbeelding

Koele Koele met BÖKKERS

Algemeen

LUTTENBERG - Op zaterdag 14 september zal de zesde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook, zoals ieder jaar, toffe gitaarbands als Ploegendienst naar de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.

Koele Koele groeide in korte tijd uit van 1500 bezoekers naar 3500 bezoekers. Naast Bökkers, die tevens het festival organiseren en hosten, treden ook de Stones Sessions op. Deze Rolling Stones tributeband, bestaande uit jonge honden, blaast door het hele land de pannen van het dak. Na het succes van vorig jaar komt Roots Rising terug naar de kuil. One man band: Blinde Edwordt de verrassing van het feest.

Genieten
De insteek van Koele Koele is relatief eenvoudig: Een mooi feest in de zandkuil bij het Overijsselse Luttenberg. Een warme nazomerdag met koud bier, barbecue, Bökkers en een aantal te gekke artiesten. "Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de Koele" aldus de band.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 6 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 11 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 14 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 15 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53