Afbeelding

Hellendoorn Open Air!

Algemeen

HELLENDOORN - Houd jij van veel gezelligheid en ben je opzoek naar een hoog feestgehalte? Kom dan op 12 en 13 juli naar het Hellendoorn Open Air festival! Bezoekers kunnen op deze twee dagen uiterst genieten van een fantastisch festival.

Het feestweekend wordt op vrijdagavond om 19.30 uur geopend met een echte bingo! Deze bingo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waardig feest. Ook dit jaar wordt de presentatie van de bingo op een ludieke wijze uitgevoerd door Marian uit Den Haag. Tussentijds zal DJ Pascal het publiek vermaken met de lekkerste hits.

VIP kaarten
Na het grote succes van vorig jaar, zijn er ook dit jaar weer VIP kaarten te koop voor de Feestbingo. Dit houdt in dat men tijdens de bingo gratis drankjes krijgt geserveerd en alle 10 de bingorondes kan meespelen voor een vaste prijs. De kaartverkoop van de bingo is inmiddels gestart, ze zijn verkrijgbaar via de site www.hellendoornopenair.nl. Deelnemers kunnen mooie en leuke prijzen winnen, waaronder een opblaasbare jacuzzi. Na de bingo zal de energieke stuiterbal DJ Harry optreden.

Kees van Hondt
Op vrijdagavond is het dan eindelijk zover voor Hellendoorn Open Air. Kees van Hondt gaat er van 23.15 uur tot 01.00 uur een keeswaardige avond van maken. Het belooft een complete chaos te worden met bamboe takken en heel veel opblaasartikelen. Kees van Hondt is onlosmakelijk verbonden met Lowlands. Jaar in jaar uit verhuisde hij naar steeds grotere podia en daarna herhaalde Kees dit huzarenstukje op het Sziget-festival in Hongarije. Tevens staat Kees ook op festivals zoals Zwarte Cross en Paaspop en dus dit jaar ook op Hellendoorn Open Air. Kenmerkend voor Kees is zijn unieke tracklist met feestnummers van de onderste plank. Pas als je het gehoord hebt, geloof je het. Een avond vol hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul. Kees neemt ook nog een verrassingsact mee naar Hellendoorn.

Zaterdagavond 13 juli
Op de zaterdagavond wordt er traditiegetrouw weer gestart met de pubquiz. Van 18.00 uur tot 21.00 uur strijden 140 teams om de eeuwige roem in park "De Geuren". Helaas was deze pubquiz al binnen een paar uur uitverkocht. Maar vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom. Kom wel op tijd want indien het park vol is wordt deze afgesloten.

Muzikale avond
Dit jaar zal voor de derde keer op rij de band "PROOST" de zaterdagavond opvullen. In de voorgaande jaren was de band enorm succesvol op Open Air en heeft de organisatie veel positieve reacties mogen ontvangen van de bezoekers. Daarom heeft de organisatie besloten om deze band voor het derde jaar op rij te laten optreden. De dame en heren van de band "PROOST!" leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Meer informatie
Ben je opzoek naar veel gezelligheid met een hoog feestgehalte? Dan ziet de organisatie jou graag op 12 en 13 juli op het Hellendoorn Open Air festival. Entree is gratis ! Bekijk voor meer informatie op: www.hellendoornopenair.nl

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 55 minuten geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 3 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 3 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 5 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 7 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 23 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39