Afbeelding

Fysion viert feest!

Algemeen

NIJVERDAL - Fysion Nijverdal viert deze week feest; de dames acrogym C-niveau hebben in Ahoy Rotterdam de bronzen medaille weten te bemachtigen en Ritmische Gym bij Fysion bestaat dit jaar alweer 40 jaar! Maar helaas heeft Fysion ook afscheid moeten nemen van een bestuurslid. Gerben Grootenhuis is op 24 juni benoemd tot Erelid van G.V. Fysion, waarna hij definitief is afgetreden als bestuurslid.

Drie teams van Fysion Nijverdal/SVH Hellendoorn hebben deelgenomen aan de Nederlands kampioenschappen acrogym C-niveau in Ahoy Rotterdam. De dames hebben zich fantastisch staande weten te houden in een sterk deelnemersveld. Chawila Putirulan, Lynn van Munster en Lisa Dijkgraaf hebben een bronzen medaille bemachtigd in de categorie dames groepen. In diezelfde categorie zijn Noah Nijkamp, Mirthe Rolleman en Jasmijn Eertink geëindigd op een zevende plaats. Bij de junioren heeft het team van Dion Ekkel, Claudia van den Noort en Bailey van der Zwaag een vijfde plaats behaald. In totaal zijn er dit seizoen 38 podiumplaatsen en daarmee 107 medailles behaald door Fysion Nijverdal/SVH Hellendoorn.

Reünie en Jubileum
Dit jaar is er 40 jaar Ritmische Gymnastiek in Nijverdal. De sport 'Ritmiek' werd in 1979 gestart bij gymvereniging O.K.K. Nog steeds is ritmische gymnastiek een sport die beoefend wordt; dansen met een bal, lint, touw, knutsel en hoepel. Fysion organiseert op zaterdagmiddag 6 juli een reünie voor alle oud RG-leden, oud RG-leiding en andere geïnteresseerden. De reünie begint om 13.30 uur in Sporthal De Kruidenwijk.

Ledenvergadering
Op de Algemene Ledenvergadering is Gerben Grootenhuis op maandag 24 juni benoemd tot Erelid van G.V. Fysion Nijverdal. Gerben heeft in 2001 zijn diploma behaald om als leiding aan de slag te kunnen bij de vereniging. In 2007 is hij toegetreden tot het bestuur van O.K.K. in de functie van hoofdcoördinator Technische Leiding. In 2013 nam hij een nieuwe bestuursfunctie aan; hij werd voorzitter van de Gymvereniging Fysion. Deze functie heeft hij sindsdien met veel enthousiasme en inzicht uitgevoerd. Vanwege privé omstandigheden moest hij de afgelopen jaren een stapje terug doen, maar bleef wel actief op de achtergrond. Nu heeft hij definitief besloten om af te treden als bestuurslid van Fysion.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 10 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 19 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53