Afbeelding

Duofiets voor deelnemers Zorgboerderij De Lachende Geit

Algemeen

HELLENDOORN - Deelnemers van Zorgboerderij De Lachende Geit hadden lang een gekoesterde wens en dat was om te kunnen beschikken over een speciaal praktisch vervoermiddel, een zogenaamde duofiets. Met die duofiets wordt het voor hen mogelijk om veilig en op eigen gelegenheid vanuit de Zorgboerderij uitstapjes te maken naar het dagbestedingsadres Eetcafé de Gezelligeit in Hellendoorn. Met deze fiets kunnen de deelnemers vanuit Hancate naar Hellendoorn fietsen om dagverse groente en eieren te brengen bij het eetcafé en de vuile was, die op de boerderij wordt gewassen, mee te nemen op de terugweg.

Omdat deze speciale duofietsen bepaald niet goedkoop zijn, moest het daarvoor benodigde bedrag hoofdzakelijk via sponsoring worden binnen gehaald. Het moet te maken hebben met de sympathie en goodwill die er is in de Hellendoornse gemeenschap voor de deelnemers van Zorgboerderij en Eetcafé de Gezelligeit, want binnen een jaar werd het benodigde bedrag bijeengebracht via sponsoring!

Drijvende kracht
Miranda Veldkamp is de drijvende kracht geweest achter de acties die werden georganiseerd om het geld bij elkaar te krijgen. Zij benaderde alle potentiële sponsoren - bedrijven, particulieren en gasten van het eetcafé - en hield hen op de hoogte van de vorderingen. Het is Miranda gelukt, want inmiddels is de duo-fiets er! Op de foto zijn een aantal belangrijke sponsoren trots te zien samen met de betrokken deelnemers en medewerkers van De Lachende Geit.

Dankbaar
Zorgboerderij De Lachende Geit wil iedereen die een bijdrage heeft gedaan enorm bedanken! De deelnemers en medewerkers van de Zorgboerderij zijn erg blij met deze mooie fiets!

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 6 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 20 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 22 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! gisteren
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33