Summer/Spring time series
Summer/Spring time series Foto: Lydia Castro

Audities voor "Reuring in 't Reggedal"

Algemeen

NIJVERDAL - Voor de muziektheatervoorstelling Reuring in 't Reggedal in Nijverdal is de organisatie op zoek naar acteurs en dansers van verschillende leeftijden. De audities worden gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019.

Reuring in 't Reggedal is een sprookjesachtige, muzikale voorstelling over de reis van een wonderkind van 50 jaar. Noodgedwongen keert hij terug naar zijn oude dorp. Nadat hij als jong aanstormend muzikaal talent het dorp achter zich liet, vastbesloten nooit meer terug te komen. Maar zijn muzikale dromen zijn aan duigen en zijn vader verliest grip op plaats en tijd. Eenmaal terug op zijn geboortegrond, vindt hij in zijn vaders verleden een nieuwe kijk op zijn eigen toekomst.

Filmische voorstelling
Het betreft een filmische voorstelling, met live muziek gespeeld door Muziekvereniging KSW. Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal geschreven nummers. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt en STORK!

Rollen
Voor het theaterstuk worden verschillende top-amateurs gezocht. Kijk voor alle rollen waar amateurs voor worden gezocht op www.reuringinhetreggedal.nl/audities. De repetities voor de muziekvoorstelling starten in de week van 12 augustus. Vanaf die week zullen de spelers drie à vier keer per week repeteren. De voorstellingen zullen worden gespeeld van 12 tot en met 22 september. Van de auditanten wordt verwacht dat ze alle voorstellingen aanwezig kunnen zijn en dat ze beschikbaar zijn in de periode van de repetities.

Auditie
Kom jij uit de gemeente Hellendoorn of directe omgeving en wil je graag meespelen in deze muziektheatervoorstelling in Nijverdal? Meld je dan vóór dinsdag 9 juli aan op de website. De audities vinden plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juli.

Overige informatie
De voorstelling wordt gespeeld tussen 12 en 22 september op de buitenlocatie van het Ravijn in Nijverdal. Een toegangskaartje kost €25,00 en de top-rang kaarten kosten €50,00. Meer informatie kun je vinden op http://www.reuringinhetreggedal.nl.

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 3 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 19 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 19 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17