Afbeelding

De kracht van RVC maakt uitbreiding noodzakelijk

Algemeen

RIJSSEN - Velen hebben de kwaliteiten van RVC Industriële Verpakkingen inmiddels ontdekt en ervaren, daardoor is het bedrijf uit z'n jasje gegroeid. De oplossing is gevonden in het vergroten van het pand aan de Spoelerstraat in Rijssen. Daardoor kan het magazijn uitbreiden naar zo'n 6.000 palletplaatsen, wat nog verder uitgebreid kan worden met nog eens 2.700 palletplaatsen. Ook komen er nieuwe inktkluizen en laadputten en door de extra ruimte kan ook de productieafdeling opnieuw en efficiënt ingericht worden.

De chemische industrie en de voedselindustrie kennen de verpakkingen van RVC al lang, ook bouwmaterialen worden reeds verpakt in materiaal van RVC, maar er worden steeds nieuwe markten aangeboord. De technische folies, zoals bijvoorbeeld de folies die gebruikt worden bij de bouw van een huis om vocht tegen te houden en isolatie te bescherm, zijn in opkomst. Nieuwe komo certificaten worden daarvoor binnen twee weken uitgegeven. Als consument heeft u vast wel eens een verpakking van RVC in handen gehad. RVC schuwt het niet om buiten de gebaande paden te gaan en nieuwe markten en verpakkingsmogelijkheden te ontdekken.

Eén doel
De hele organisatie van RVC Industriële Verpakkingen is er op gericht om producten van een passende verpakking te voorzien met alle gemakken voor de afnemer. De eigen ontwerpafdeling met moderne apparatuur en de eigen productie spelen een belangrijke rol in het vervullen van de wensen. De verpakking wordt op maat ontworpen, heeft de juiste uitstraling en een korte productietijd. En om het voor een afnemer nog makkelijker te maken, heeft hij één contactpersoon.

Productie
De productie-unit bestaat uit meerdere flexodrukmachines en een heel scala aan machines voor de afwerking. Grote aantallen, kleine oplages of zelfs stukproductie is mogelijk en alles in een kort tijdsbestek. Door het aanhouden van een afroepvoorraad is zelfs levering binnen 24 uur mogelijk. Ook hierbij staan de wensen van de klant centraal.

Duurzaamheid
Ook op het gebied van duurzaamheid loopt RVC Industriële Verpakkingen ver vooruit. Zo heeft RVC als eerste plasticfabrikant een naverbrander die de verontreinigde lucht reinigt, zodat deze als schone lucht de fabriek verlaat. Verder wordt regenwater gescheiden afgevoerd. Ook helpt RVC afnemers bij de afvoer van schoon polyethyleenafval, zijn alle gebruikte folies 100 procent recyclebaar en worden er geen zware metalen, weekmakers, pvc's of andere chloorverbindingen toegepast. Ook de kokers waarop de folie wordt aangeleverd, kunnen door de afnemer in een kooi worden verzameld. RVC regelt het vervangen van een volle kooi door een lege. RVC zorgt dus voor een mooi product, maar let daarbij zeker op het milieu.

Contact
Meer weten over RVC Industriële Verpakkingen? Kijk op www.rvc.eu voor de mogelijkheden.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 4 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 5 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 11 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 13 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25