Afbeelding

Summer Samba 2019!

Algemeen

NIJVERDAL - De Summer Samba van Fysion Nijverdal gaat weer van start! Het maakt niet uit of je lid bent of niet, iedereen is welkom! Voor maar €3,00 per lesuur kun je een fanatiek uurtje swingen op Latijn-Amerikaanse muziek! De Zumba lessen worden gegeven door Aniek Achterkamp en Sarien Jansen-Westenberg.

Tijdens de Summer Samba dag, dans je op heerlijke Latijns-Amerikaanse muziek. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Deze Summer Samba les volgt de aerobic and interval training methode. Zo wordt de calorieverbranding verhoogd en kun je tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau en het intensiteitsniveau.

Belangstellenden
In 2011 werd de eerste Zomer Zumba georganiseerd, wat erg goed uitpakte. Per les waren er ongeveer dertig deelnemers. Vorig jaar, in 2018, waren dit er zelfs 85! Aniek en Sarien hopen dat het, net als vorig jaar, goed gaat uitpakken en dat er veel belangstellenden zullen zijn. Aan de enthousiasme van deze twee danseressen zal het in elk geval niet liggen!

Kledingvoorschriften
Schoenen met een rondje in de zool zijn het beste, waardoor je makkelijker kunt draaien. Indien je deze niet hebt, zorg dan voor lichte schoenen met zo min mogelijk reliëf op de zolen. Hardloopschoenen zijn uit den boze; deze zijn namelijk te belastend voor je knie tijdens het dansen.

Geschikt voor iedereen
Summer Samba is geschikt voor iedereen; ook al kun je nog niet dansen of heb je geen ritmegevoel, plezier is op deze dag veel belangrijker! De lessen worden gegeven op maandagavond 15, 22 en 29 juli van 19.30 tot 20.30 uur in Sporthal Het Ravijn. Meer informatie kun je vinden op: https://www.facebook.com/ZumbaNijverdal/

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 4 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 6 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 8 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 10 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 10 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 12 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 14 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45