Afbeelding

In stijl naar de dierentuin!

Algemeen

NIJVERDAL - Zes cliënten vanuit de dagbesteding Blenkeborgh van Zorgaccent zijn op woensdag 3 juli in het zonnetje gezet. Deze cliënten, in de leeftijd van 86 tot 95 jaar, wilden graag nog een keer de dierentuin bezoeken. Deze wens is in vervulling gegaan dankzij de beursvloermatch met Auto Aaltink van afgelopen november. Auto Aaltink heeft namelijk voor één dag drie auto's uitgeleend met verzekering en benzine.

Deze zes ouderen zijn vorige week woensdag door drie luxe auto's opgehaald, waarna ze via een toeristische route naar de dierentuin in Nordhorn werden gereden. Stuk voor stuk genoten ze van de rit in deze comfortabele auto's. Want wat is Twente toch mooi! En ook de weergoden zorgden voor een prachtige dag met een heerlijk zonnetje, afgewisseld met wolken.

Lunchtijd
Toen de groep arriveerde bij de dierentuin hebben ze gepicknickt tussen de bijzondere dieren in de heerlijke buitenlucht. Na de lunch hebben ze alle dieren bezichtigd: bizons, kangoeroes, zebra's, stokstaartjes en nog veel meer. Nadat ze het hele park zijn rond gegaan, was het weer tijd om richting huis te gaan.

Genoten
Deze gezellige dag werd bij de Hooischuur in Nijverdal afgesloten met een heerlijke pannenkoek. De groep heeft intens genoten van deze gezellige, maar ook vermoeiende dag. Dagbesteding Blenkeborgh dankt Auto Aaltink en de vrijwilligers voor deze fantastische dag!

Totstandkoming
Dit artikel is tot stand gekomen door een match tussen Auto Aaltink, Hart van Nijverdal en de Blenkeborgh, op de beursvloer Hellendoorn.

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 32 minuten geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 14 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 16 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 18 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 20 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 21 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 22 uur geleden