<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

De HOPPA! Dagen

HOLTEN - De HOPPA! Dagen: daar wil je bij zijn in de laatste week van de zomervakantie! Met medewerking van verschillende partijen kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 kunnen in deze week weer op pad in en om Holten, en meedoen aan diverse themadagen. De HOPPA! Dagen bestaan uit 4 dagen en elke dag is er wel weer iets heel anders te beleven, want we bieden 4 heel verschillende themadagen aan, op 4 verschillende locaties in en rondom Holten.

De week wordt op maandag 19 augustus met 'Holten op safari!' gestart. Bij deze activiteit gaan alle kinderen lekker naar buiten en het bos in! De kinderen verzamelen zich om 10.00 uur bij het Kulturhus, waar vandaan ze met bijzonder vervoer de Holterberg over gaan. Het programma start vervolgens bij het buitencentrum van de Sallandse Heuvelrug, waar ze ontvangen worden door Staatsbosbeheer. Samen gaan ze op avontuur door het bos en in de middag nemen gidsen de kinderen mee op een heuse, spannende bossafari.

Programma dag 2
Op dinsdag 20 augustus gaat 'Holten de piste in!'. Kinderen zullen leren jongleren met Chinese bordjes, balletjes, diabolo's, power sticks. De kinderen kunnen allerlei gave circusacts uitproberen en ze kunnen op het befaamde spijkerbed liggen als ze dat durven.

Programma dag 3
Op woensdag 21 augustus zullen er een aantal gave workshops met 'Holten gaat Kunstzinnig!' plaatsvinden. Kinderen kunnen aan de slag met fotografie, een eigen prentenboek maken en een eigen lamp. De kinderen zullen op deze dag twee workshops naar keuze bijwonen. Alle kunstwerken zullen aan het eind van de dag te zien zijn bij de expositie in het Kulturhus!

Programma dag 4
De week zal op donderdag 22 augustus worden afgesloten met 'Holten gaat Aktief!'. De kinderen gaan zich op deze dag nog even flink fysiek uitleven. Ze hebben stevige schoenen nodig en kleding die tegen een stootje kan. De kinderen gaan namelijk aan de slag met outdoor games. Er is een toffe en actieve sport- en spelmiddag georganiseerd voor zowel de jongens als de meiden!

Meer informatie
De HOPPA! Dagen worden georganiseerd voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Iedere dag worden er andere activiteiten georganiseerd, waar de kinderen op eigen gelegenheid naartoe gaan. De activiteiten beginnen iedere ochtend om 10.00 uur, waarna de dag wordt afgesloten om 15.00 uur. De kinderen moeten hun eigen broodtrommel en drinken meenemen. De kosten voor deelname zijn €7,50 per dag. Kinderen kunnen worden opgegeven voor 1 dag, maar ook voor meerdere. Let op: vol = vol!

Opgeven
Opgeven kan via de website van ViaVie Welzijn. Op www.viaviewelzijn.nl staat een inschrijfformulier klaar. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing. Let op: De inschrijving loopt van t/m maandag 5 augustus, daarna sluit de inschrijving!

Meer informatie
Andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548-362755 of info@viaviewelzijn.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195492&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>