Afbeelding

Uniek duo concert van Miss Montreal en Davina Michelle

Algemeen

NIJVERDAL - Donderdagavond 5 september staan twee topacts op het podium in Nijverdal. Twee steengoede zangeressen van eigen bodem, Miss Montreal en Davina Michelle, betreden de bühne. Gegarandeerd toegang? Koop je toegangskaarten dan nu online via www.bruisendnijverdal.com/tickets of haal ze bij Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal.

Het team van Bruisend Nijverdal is super trots op het programma dit jaar! Van 4 tot en met 8 september staat Nijverdal weer op z'n kop. In een grote evenemententent maken verschillende artiesten hun opwachting. En niet de minste! Wat denk je van: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Tino Martin, John West, Django Wagner en lokale helden Dennis van Dam en De Feestdirecteuren.

Miss Montreal
De donderdagavond wordt met recht een topavond die je zeker niet mag missen. Met Miss Montreal op het podium weet je dat het een geweldig feest wordt! Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste!

Davina Michelle
In het voorprogramma deze avond staat de steengoede zangeres Davina Michelle. Als je ontdekt wordt door topzangeres P!nk kun je met een gerust hart zeggen dat je thuis hoort in 'De Beste Zangers van Nederland'. Ze heeft wekenlang op 1 gestaan in de charts met het nummer "Duurt te lang". Davina Michelle is op dit moment veruit de meest gevraagde act in Nederland. We zijn dan ook supertrots dat ze 5 september samen met Miss Montreal het podium in Nijverdal deelt.

Informatie
Kaarten kosten €19,- per stuk (excl. €1,- servicekosten). Het feest vindt plaats in de feesttent bij Bruisend Nijverdal aan het Marktplein. De feestelijke avond begint 's avonds om 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 6 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 8 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 10 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 12 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 12 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 14 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 16 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45