Afbeelding

Slotconcert groot succes!

Algemeen

HELLENDOORN - Op donderdag 4 juli heeft Daltonschool Reggewinde in Hellendoorn een slotconcert gegeven in samenwerking met TacT Muziek en de Hellendoornse Harmonie.

De leerlingen van de Reggewinde hebben de afgelopen weken muzieklessen gekregen vanuit TacT Muziek. In de onderbouw werden lessen verzorgd op school. Zij gingen aan de slag met body percussion en boomwhackers. De midden- en bovenbouw ging wekelijks naar de Tente in Hellendoorn om daar een muziekinstrument te leren bespelen. De kinderen konden kiezen voor xylofoon, slagwerk, hoorn, trompet, klarinet en saxofoon. Naast het bespelen van een instrument stond ook zingen op het programma.

Genieten
Alle leerlingen hebben heel hard geoefend met verschillende nummers voor het slotconcert. Op donderdag 4 juli was het dan zover en mochten ze met al hun enthousiasme het geleerde ten gehore brengen aan familie, vrienden en andere belangstellenden. Het was een zeer geslaagde avond. Zowel kinderen als publiek hebben enorm genoten. Het was "super, super, super leuk!", aldus Thijmen.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 10 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 12 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 13 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 14 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 14 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 18 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 19 uur geleden