Afbeelding

Heracles Almelo opent pop-upwinkel in binnenstad

Algemeen

ALMELO - In samenwerking met de Gemeente Almelo en Almelo Promotie heeft Heracles Almelo een pop-upwinkel geopend in de binnenstad van Almelo. In de tijdelijke winkel op de hoek van de Passage zijn shirts, kaarten en fanartikelen van Heracles Almelo verkrijgbaar. De gemeente Almelo en Almelo Promotie voorzien bezoekers van informatie over de stad.

"Het is een win-winstuatie", vertelt Toussaint. "De binnenstad is tijdens de drukke zomerperiode een uithangbord rijker en het komt de zichtbaarheid van de stad Almelo en Heracles Almelo ten goede. Het is mooi dat de Gemeente Almelo, Almelo Promotie en wij dit project samen hebben opgepakt en zo onze binnenstad van een impuls voorzien."

De pop-upwinkel op de hoek van de Passage is in de maanden juli en augustus drie dagen per week geopend. Bezoekers zijn welkom op donderdag (10.00-21.00 uur), vrijdag (12.00-18.00 uur) en zaterdag (10.00-17.00 uur). Ook op koopzondagen 28 juli en 25 augustus (12.00-17.00 uur) is de winkel geopend. Tijdens de openingsuren kunnen jonge bezoekers tevens een potje FIFA19 spelen op de flex-unit van Heracles eSports. Ook worden diverse activiteiten in en rond de winkel georganiseerd.

Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 15 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 16 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 18 uur geleden