Afbeelding
Foto: Picasa

Revue “Wierden geet vedan”

Algemeen

WIERDEN - Al jaren kan er genoten worden van de revue in Wierden, ook door Nijverdallers. De organisatie mag steeds meer bezoekers uit Nijverdal verwelkomen. Dit jaar weet "Wierden geet vedan" weer een programma neer te zetten waarbij het onmogelijk is om niet te lachen.

De revue is een ruim twee uur durende aaneenschakeling van sketches, voordrachten en zang in dialect over allerlei onderwerpen. De thema's van de revue zijn niet specifiek op Wierden gericht om zo een zo breed mogelijk publiek, dat in Twentse humor geïnteresseerd is, te bereiken. Onderwerpen die o.a. dit jaar aan bod komen zijn: tatoeage, bezoek aan de kapper, ziekenhuis,.…etc.. Ook de verrassingsact is er dit jaar! In de Reggestreekproat worden bekende Wierdenaren op de hak genomen en blijft de Wierdense politiek niet onbesproken. Teksten worden grotendeels door leden van het revuegezelschap zelf samengesteld.

Voorstellingen
Op 14, 15 en 16 augustus kan vanaf 20.00 uur de Revue "Wierden geet vedan" bekeken worden bij Agri Fair aan de Sluizendijk 2. Toegangskaarten zijn te koop voor € 7,- per stuk bij H. Hammers 0546 - 576026, via www.agrifair-wierden.nl en Boekhandel Reterink Wierden

Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 2 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 12 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13