Afbeelding

Helders Fees 2019 in volle gang

Algemeen

HELLENDOORN - Inmiddels zijn de eerste twee dagen van het Helders Fees 2019 al weer voorbij, maar er valt nog genoeg te beleven en te genieten tot en met 17 augustus.

De bierproeverij aan het begin van dinsdagavond was al snel uitverkocht, maar het feest later op de avond met Charly Lownoise behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Anders wordt het genieten van de vier dagen die nog gaan volgen. Overdag kunt u deelnemen aan tal van activiteiten zoals de Klepperrit op woensdag, de motor-opstapdag op donderdag of het vogelschieten op zaterdag 17 augustus. 

Avondprogramma
Na overdag actief geweest te zijn, is het 's avonds tijd om lekker te relaxen met een drankje in de hand en goede muziek. Maak nog een rondje over de kermis of gaat uw voorkeur toch uit naar wat hersengymnastiek tijdens de Pubquiz. In ieder geval is er aan iedereen gedacht tijdens het Helders Fees. Van jong tot wat minder jong, iedereen die houdt actief bezig zijn en iedereen die juist meer van het relaxen is, kan zich vermaken.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 12 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 13 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 20 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 22 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25