Afbeelding

Standhouders gezocht voor Business Festival 2019

Algemeen

NIJVERDAL - Het Business Festival tijdens Bruisend Nijverdal op woensdag 4 september van 17.00 – 22.00 uur is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Hét zakelijke evenement waar alle ondernemers op informele manier samenkomen tijdens een gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal. En u kunt daar als standhouder van profiteren! Aanmelden kan nog steeds.

Het BusinessFestival is een unieke samenwerking tussen de vier ondernemersverenigingen in de gemeente Hellendoorn. Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement 't Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn organiseren samen met de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal een event dat ondernemers verbindt, inspireert en aanzet tot actie.

Aanmelden
Meld u nu aan als standhouder op het Business Festival Hellendoorn - Nijverdal 2019 en profiteer van de mogelijkheid om u te presenteren aan iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Een stand kost slechts 295 euro. Deze stand kunt u gebruiken om te netwerken, te presenteren of misschien wel om te demonstreren. Daarnaast op de achtergrond uw naam groot in beeld en dat alles in de spotlight gezet! U krijgt daarnaast ook nog eens tien consumptiemunten. Wilt u ook meedoen? Geef u dan snel op. Iedereen uit de wijde regio is welkom om deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 30 exposanten. Opgeven kan via: www.bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer.

Leren en inspireren
Dit jaar maakt de organisatie er opnieuw een prachtig ondernemend en inspirerend event van! Spreker is filosoof & cabaretier Paul Smit. In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 8 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 10 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 16 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 18 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 20 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25