Foto: Eigenaar

Bij de Auto Aaltink Nijverdalse CityRun is iedereen een winnaar

NIJVERDAL - De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft zondag 22 september haar derde editie. Een topdag vol gezelligheid in de dorpskern van Nijverdal. Ook dit jaar gaat het alweer hard met de inschrijvingen. Nog niet ingeschreven? DOEN! Alleen als je voor 9 september inschrijft, ontvang je een gratis T-shirt op de 5 en 10 kilometer.

Het doel van de CityRun Nijverdal is een sportief evenement voor lokale en regionale helden. Ieder op zijn eigen niveau. Een getrainde hardloper die een toptijd gaat neerzetten, maar ook de hardloper die voor het eerst van zijn leven een 5 kilometer wedstrijd gaat lopen en deze euforie gaat ervaren. De organisatie heeft enkele wijzigingen doorgevoerd. De starttijden zijn veranderd en het parcours is een klein beetje aangepast. De 2,5 km is vervallen, maar daarvoor in de plaats komt er een hilarische StilettoRun! Deelname aan deze ludieke race is helemaal GRATIS! De start is voor de afstand sponsor Leferink aan de Grotestraat om 14:00 uur. Vervolgens loop je op je stiletto's via het Keizerserf naar de finish voor ToiToi. De afstand is maar 230 meter, maar het zal best zwaar worden. Daarom ontvangt iedere deelnemer (die zich inschrijft voor 9 september) een gratis functioneel T-shirt van de CityRun Nijverdal.
Er is ook dit jaar veel aandacht voor het randprogramma: Lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Het publiek kan genieten van diverse muziekstijlen langs het parcours: denk daarbij aan de Trottoirband, De Sofa Rockers, DJ Lars, DJ Mooi Bussie en Trommelband Batteristas.

4 afstanden
De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun is een hardloopwedstrijd over 3 afstanden; De Hooischuur KidsRun, De Haere 5 km en De Heutink 10 km. De jongste lopers, van 4 t/m 9 jaar, lopen 1 ronde van 650 meter. De atleten van 10 t/m 12 jaar lopen 2 rondes. Het standaard parcours voor de 5 km en 10 km is 2,5 kilometer lang door het centrum van Nijverdal. Elke deelnemer ontvangt een geweldige medaille.
De school met de meeste deelnemers bij De Hooischuur KidsRun (procentueel gezien) trakteren wij ook nog eens op ijs van Bakkerij Lorkeers. Geef dus bij de inschrijving duidelijk aan op welke school je zit. Onze hoofdsponsor van de KidsRun maakt het meelopen met de KidsRun ook wel heel erg aantrekkelijk. Elke deelnemer aan de KidsRun krijgt op vertoon van zijn of haar medaille een GRATIS pannenkoek bij De Hooischuur!

22 september meedoen?
Schrijf je nu alvast in voor één van de afstanden. Dit mag je als echte hardloopliefhebber niet missen. "Iedereen voelt zich een winnaar als hij/zij over onze finish-streep komt". Wil je deze dag beleven als vrijwilliger? Ook zij zijn hard nodig om dit evenement tot een succes te maken. Meld je als vrijwilliger via de website: www.cityrunnijverdal.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker