Afbeelding

10-jarig jubileum Scala Reform en Kruidenhuis

Algemeen

NIJVERDAL - Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Jan Westra Scala Reformhuis heeft overgenomen. Op 14 juli 2009 stond hij daar voor het eerst achter de toonbank en op zaterdag 31 augustus viert hij feest met een kortingsactie en een verrassing voor de klanten.

Scala Reform is een gespecialiseerde winkel. Een zaak die eruit springt. Van dit type zijn er in het hele land nog 32. Zij kunnen de meest uiteenlopende producten bestellen en sturen ook pakketjes per post naar klanten. De vorige eigenaar, Jan Spenkelink, houdt nog steeds praktijk bij hem in de winkel. Voor een doormeting kunt u een afspraak maken op tel. 0548-615972. Jan is breed geïnteresseerd; alles met betrekking tot zijn zaak vindt hij interessant. Het geven van deskundig advies aan klanten vindt hij heel belangrijk. "Ook een praatje maken met de klant, daar neem ik de tijd voor," zegt Westra. Hij vervolgt dat advies noodzakelijk is, omdat niet alle kruiden onschuldig zijn en je kunt ook niet alles in combinatie gebruiken.

Breed assortiment
In zijn assortiment zit onder andere biologisch/ecologische honing van de Traay, waaraan geen suiker is toegevoegd. Vervangers van suiker zijn de vloeibare stevia en agavesiroop. Eveneens zijn bij Scala Reformhuis suikervrije snoepjes en koekjes te koop. Ook tegen de allergie en jeuk ten aanzien van de eikenprocessierups heeft Scala twee goede middelen, Calendeel crème met aloë vera (ook geschikt voor kinderen) en Rowo sportgel met muntolie en menthol. Jan is enthousiast over de lekkere pure vruchtensappen in zijn zaak en prijst ook de ecologische schoonmaakprodukten van Green Soap aan. En er is nog zoveel meer zoals natuurlijke haarverf, handzeep en deodorant maar ook de speciale CBD-olie die goed in te zetten is bij slaapproblemen. Verder kan de klant kiezen uit veel verschillende soorten kruidenthee en specerijen.

Kom langs
Scala Reform en Kruidenhuis is gevestigd aan de Willem Alexanderstraat 1-3 en is gemakkelijk te bereiken op het grote marktplein waar het gratis parkeren is. U bent van harte welkom om het jubileum met Jan te vieren met een hapje en een drankje op zaterdag 31 augustus van 11.00 - 16.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.scala-reform.nl/

De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 14 minuten geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 14 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 22 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je gisteren
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45