Afbeelding

Kick-off van Reuring in 't Reggedal

Algemeen

NIJVERDAL - Met een lekker temperatuurtje vond zojuist bij Het Ravijn de Kick-off plaats van Reuring in 't Reggedal, een muziektheatervoorstelling over het vergeten heden en verleden van Nijverdal. Hart van Nijverdal was erbij en ging alvast voor u kijken, maakte kennis met de volledige cast, bekeek de unieke locatie en legde dit voor u vast.  

Reuring in 't Reggedal is een sprookjesachtige, muzikale voorstelling over de reis van een wonderkind van 50 jaar. Noodgedwongen keert hij terug naar zijn oude dorp. Nadat hij als jong aanstormend muzikaal talent het dorp achter zich liet, vastbesloten nooit meer terug te komen. Maar zijn muzikale dromen zijn aan duigen en zijn vader verliest grip op plaats en tijd. Eenmaal terug op zijn geboortegrond, vindt hij in zijn vaders verleden een nieuwe kijk op zijn eigen toekomst…


Een filmische voorstelling, met prachtige livemuziek gespeeld door Muziekvereniging KSW onder leiding van Bert Pfeiffer. Met verhalen over vroeger, het ontstaan van Nijverdal en alle belangrijke gebeurtenissen van het dorp, opdat wij ze nooit vergeten. Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal geschreven nummers. Hij heeft veel met KSW gesproken en is in mei al begonnen met het schrijven van het script. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team is ook verantwoordelijk geweest voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt (winnaar MusicalWorld award beste kortlopende musical) en STORK! (genomineerde MusicalWorld award beste regionale musical). Dit alles gaat plaatsvinden bij Het Ravijn in het zwembad, op het ligveld en op het Stut. Hier zal een tribune geplaatst worden die aan 450 mensen plaats biedt.

Afbeelding
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 6 minuten geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 3 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 14 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26