Afbeelding

Twente PC bestaat 5 jaar

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 30 augustus 2014 opende Twente PC voor het eerst de deuren van de winkel aan de Oranjestraat in Rijssen. Drie jonge ondernemende studenten begonnen naast hun opleiding enthousiast met de opbouw van een ICT onderneming. Nu, vijf jaar later, is Twente PC een begrip in Rijssen en omstreken; een mooi moment om terug te blikken.

Twente PC is oorspronkelijk opgericht door drie studenten. In eerste instantie was de winkel in het centrum van Rijssen alleen open op de donderdagavond en zaterdag. Op deze manier was het voor de jonge ondernemers mogelijk om aan te voelen of er behoefte was aan een dergelijke onderneming in Rijssen. Op antwoord hoefde men niet lang te wachten, het klantenbestand groeide snel. Van opschoonbeurten voor de laptop tot nieuw-verkoop van zelf-samengestelde-computers, alles kwam voorbij. Twente PC wist het verschil te maken op het gebied van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Een mooie bekroning was het winnen van de prestigieuze prijs "Beste ICT servicebedrijf van Overijssel".

Groei
Door het aantrekken van personeel konden al gauw de openingstijden uitgebreid worden naar enkele dagen. Hierdoor konden ook de zakelijke klanten bediend gaan worden. Voor de zakelijke klant moet een ICT bedrijf namelijk elk moment support kunnen verlenen. Niet veel later zijn de openingstijden verruimd tot een volledige week, van maandag tot en met zaterdag. Qua ontwikkelingen heeft de tijd niet stil gestaan. Voor de zakelijke klant zijn de diensten uitgebreid met VoIP telefonie, hosting, camera beveiliging, professionele netwerk en wifi-oplossingen en werken in de cloud. Voor de particuliere klant is Twente PC expert op het gebied van systeemsamenstellingen, data recovery en reparaties. Door regelmatig met alle medewerkers beurzen en congressen te bezoeken, blijft de kennis up-to-date. Verder wordt ervoor gezorgd dat er altijd stageplekken beschikbaar zijn voor ICT studenten. Zo leert de student van de praktijk, en de onderneming van de student. Vijf jaar na opening, is het streven onveranderd: goede service en klantvriendelijkheid. Van zowel de digibeet tot de veeleisende zakelijke klant, iedereen is welkom!

Aanbiedingen
Van maandag 26 augustus tot en met zaterdag 31 augustus wordt dit gevierd met speciale aanbiedingen. De aanbiedingen zijn te bekijken op de website: www.twentepc.nl/5-jaar.

Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 53 minuten geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 13 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 15 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 17 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 21 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 gisteren
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17