Afbeelding

De Huiskamer heeft een nieuw uiterlijk gekregen

Algemeen

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal is een plek in Nijverdal waar men kan komen binnenwandelen om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een kop koffie of thee een goed gesprek gevoerd kan worden.

Dat De Huiskamer een gezellige ruimte is waar alle inwoners van Nijverdal welkom zijn en waar er gekookt wordt en af en toe een spelletje gespeeld wordt, is nog niet bij iedereen bekend. Maar met de speelse schilderingen van de kunstschilder Henk-Jan Bakker aan de buitenkant wordt u uitgenodigd om eens binnen te komen.

Het gevoel
De geschilderde koffie en koekjes beelden de kern van het Huiskamer gevoel uit, gezelligheid met een beetje speelsheid. Wilt u het van dichtbij bekijken? Kom dan gezellig langs, wellicht bent u de 25.000e bezoeker, die tijdens het komende open huis op zaterdag 14 september in het zonnetje wordt gezet. De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 uur in de ochtend en de gehele week geopend van 14.00 tot 17.00 uur in de middag. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden kunt u contact opnemen met 0619686280 of stuur een mail naar coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl.

Steun
Wilt u De Huiskamer steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147 4303 05. Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl

U vindt De Huiskamer aan de Markt 3 in Nijverdal

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 47 minuten geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 2 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 3 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 5 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 7 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 23 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39