OV amb zijn Henk de Klerk en Ad Schellekens
OV amb zijn Henk de Klerk en Ad Schellekens (Foto: ROB KLEERING VAN BEERENBERGH)

Ervaar het OV

NIJVERDAL - Er is veel informatie te vinden over het reizen met het openbaar vervoer, maar dat wil niet zeggen dat iedereen, met name senioren, zonder enige twijfel in een trein of bus stapt. OV-ambassadeurs willen ouderen graag over die drempel heen helpen met een proefreis.

Tijdens de proefreis laten OV-ambassadeurs senioren oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting.

Aanmelden
De proefreis gaat plaatsvinden op maandag 23 september in Nijverdal. Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom uw geldige OV-chipkaart mee, of koop tijdens de proefreis uw kaartje. Na aanmelding wordt u geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats. Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038-4540130.

Meer berichten
 
Auto zoeker